Brazil KeratinBio Volume takarékos kiszerelés (dús hatásért)

Brazil Keratin Bio Volume takarékos kiszerelés (dús hatásért)
Brazil Keratin Bio Volume takarékos kiszerelés (dús hatásért)
takarékos kiszerelés (dús hatásért)

Kód: BRK01909 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Bio Volume sampon finom és lesimuló hajra 2x550 ml

Leírás Brazil Keratin Bio Volume
Tulajdonságok

A kiváló Brazil Keratin Bio Volume sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.

A szett tartalma:

  • Bio Volume sampon finom és lesimuló hajra 2x550 ml

Használata:
Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj
Hatás
hajdúsító, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Brazil Keratin a márkáról

Brazil Keratin kozmetika | A Brazil Keratin luxus hajkozmetika valamennyi terméke rendkívüli, mivel nagymértékben tartalmaz keratint. A Brazil Keratin márka a brazil keratin rendkívüli regeneráló és ápolási tulajdonságait aknázza ki, ennek különlegessége, hogy egyebek mellett nagy mennyiségben tartalmaz tápanyagokat és vitaminokat. A Brazil Keratin készítmények helyreállítják a haj egészségét, bársonyosságát, fényét és erejét. Használatuk nemcsak a sérült haj, de az érzékeny fejbőr problémáját is képes megoldani.
A Brazil Keratin márka széles választéka exkluzív termékekből áll, amelyek magas keratintartalmuk mellett egyéb, nem hagyományos összetevőik - mint a csokoládé, az arany vagy az argánolaj - révén is egyedülállóak. A Brazil Keratin exkluzív hajkozmetika otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmas.

Értékelés Brazil Keratin Bio Volume