Braun Series 3 32S CombiPack Silver borotvafej

Braun Series 3  32S CombiPack Silver borotvafej
Braun Series 3  32S CombiPack Silver borotvafej
borotvafej
12 100Ft

12 100,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BRN1505 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a men15 kódot a kosarában, és a kiválasztott férfi termékeket 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Braun Series 3 32S CombiPack Silver
Tulajdonságok

A Braun Series 3 32S CombiPack Silver borotvafej könnyedén cserélhető, és precízen formázza az arcszőrzetet. A borotvapengék rendszeres cseréje ugyanolyan sima borotválkozást garantálnak, mint az új borotvakészülékek. Kompatibilis az összes Braun Series 3 elektromos borotvával.

Tulajdonságok:

  • professzionális és precíz borotválást biztosít
  • tökéletesen sima borotválkozást biztosít
  • minőségi kialakítású, éles pengék
  • könnyen cserélhető

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros/ hálózati

Braun a márkáról

A Németországban, Frankfurtban született Braun márka az alapítója, Max Braun nevét viseli. Braun a vállalkozását 1921-ben indította el rádiógyártással. Ekkor jelent meg a piacon kora nagy újdonságával, a rádióval kombinált lemezjátszójával. Mára már ikonikussá vált logóját a márka a 30-as évektől viseli. A vállalat 1940-ben szabadalmaztatta az első Braun férfi borotvát.

Napjainkban a Braun a műszaki innováció minden számára kulcsfontosságú területén a világvezető márkák között van, és több mint 7000 aktív szabadalmat tudhat magáénak. Valamennyi Braun termék teljesíti a felhasználók minőséggel, teljesítménnyel, megbízhatósággal, valamint a dizájnnal szembeni szigorú elvárásait. A Braun termékek formatervei több mint 100 nemzetközi díjat gyűjtöttek be. Manapság a Braun Series 3 férfi borotvát vagy a Braun Oral-B elektromos fogkefét nyugodtan legendának is nevezhetnénk.

Értékelés Braun Series 3 32S CombiPack Silver