Braun Series 3 32S CombiPack borotvafej

 • Braun Series 3 32S CombiPack borotvafej
   více

  1 termék változat 9 250 Ft

  Express One (Transoflex)Szerda 2018. 10. 17.
  Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 10. 17.
  Átvevőhely BudapestSzerda 2018. 10. 17.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Braun Series 3 32S CombiPack változatok

  • Braun Series 3 32S CombiPack borotvafej  borotvafej 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban


   Kód: BRN1505

   9 250 Ft

  Fel

  Kozmetikai termék leírása Braun Series 3 32S CombiPack

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Tápegység típusa

  akkumulátoros/ hálózati

  A praktikus Braun Series 3 32S CombiPack tartalék borotvapengék és rendszeres cseréjük ugyanolyan sima borotválkozást garantálnak, mint az új borotvakészülékek.

  Tulajdonságok:

  • tökéletesen sima borotválkozást biztosít
  • könnyen cserélhető

  Használata:

  A mellékelt útmutató szerint járjon el.

  Fel

  A Braun márkáról

  A Procter & Gamble leányvállalatát, vagyis a Braun társaságot, 1921 - ben Max Braun alapította, Németországon belül Frankfurtban. A Braun már a kezdetektől fogva az emberi élet megkönnyítésére és kellemesebbé való tételére összpontosított.

  A kezdetekben rádiók gyártásával foglalkozott és elsőként kombinálta össze a rádiót lemezjátszóval. A harmincas években megszületett a máig is használt Braun embléma. Az 1940 - es években szabadalmaztatta az első forgó borotvafejjel rendelkező férfi borotvát. A háború után, 1950 – ben pedig elkezdték a borotvák sorozatgyártását. Ekkor alapozták meg a Braun márka profilját a kulcsfontosságú termékek kínálatával.

  A Braun alap mottójává a „teljesítmény, formatervezés és fejlesztés“ vált. 1958 - ban Ulmban megalapították az Ulm - i Formatervezői Főiskolát, majd nemsokkal később a New York - i Modern képzőművészet múzeuma befogatta kiállításai közé az egyes Braun termékeket. 1964 - ben megnyitották a Formatervezés galériáját. Azóta pedig a Braun több mint 100 díjat nyert a formatervezés kategóriájában.

  A Braun a műszaki fejlesztés területén, a saját kulcsfontosságú kategóráin belül, a világ vezető márkái között elsőnek számít és több mint 7000 aktív szabadalommal rendelkezik. Számukra fő trendnek számít a minőség, a megbízhatóság, a formatervezés és a fejlesztés. Legfontosabb kínálatába a „personal care“ - nek nevezett termékek tartoznak - vagyis a testápoló termékek. Ezek a férfi borotvák, amelyek forgó borotvafejjel rendelkeznek, a női borotvák, epilátorok és hajápolási eszközök.

   

  Fel

  Értékelés Braun Series 3 32S CombiPack

  Mit gondol Ön a Braun Series 3 32S CombiPack termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​