Bourjois Volume Revealdúsító szempillaspirál tükörrel

1×
Bourjois Volume Reveal dúsító szempillaspirál tükörrel
Bourjois Volume Reveal dúsító szempillaspirál tükörrel
árnyalat 23 Waterproof Black 7,5 ml
3270Ft

Kód: BOU1359 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 16.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 16.

Bourjois Volume Reveal termékleírás
Tulajdonságok

A Bourjois Volume Reveal szempillaspirállal könnyedén maximális tömeget adhat a szempilláinak. A szempillák merevvé válását megakadályozó egyedülálló technológiának köszönhetően ugyanis annyi réteget vihet fel, amennyit csak akar.

Ugyanakkor a közvetlenül a szempillaspirál tokjára helyezett praktikus tükör lehetővé teszi, hogy a nap folyamán bármikor hangsúlyossá tegye a tekintetét.

Tulajdonságok:

  • meggátolja a szempillák merevvé válását, és lehetővé teszi a festék tetszőleges rétegben történő felvitelét
  • extra tömeget ad a szempilláknak, és minden egyes pillát elválaszt egymástól
  • nem csomósodik, és rugalmassá, valamint fényessé teszi a szempillákat
  • mélyfekete színt ad a szempilláknak
  • a praktikus tükör a szempillaspirál tartozéka

Összetétel:

  • szilikon kaucsuk – megakadályozza a szempillák összetapadását
  • természetes viasz – fényt és rugalmasságot biztosít
  • ásványi pigmentek – biztosítják a szín intenzitását

Alkalmazása:
Vigye fel a szempillák teljes hosszában azok vonalára merőlegesen, és fésülje át. A kívánt tömeg eléréséhez vigyen fel további rétegeket.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Volume Reveal