Bourjois Volume Reveal Adjustableextra dúsító szempillaspirál tükörrel

2×
Bourjois Volume Reveal Adjustable extra dúsító szempillaspirál tükörrel
Bourjois Volume Reveal Adjustable extra dúsító szempillaspirál tükörrel
árnyalat 31 Black 6 ml
4480Ft

Kód: BOU1523 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 16.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 16.

Bourjois Volume Reveal Adjustable termékleírás
Tulajdonságok

A Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume egyedülállóan tömegnövelő szempillaspirál olyan innovatív technológiával büszkélkedhet, mely meggátolja a szempillák merevvé válását, valamint a kívánt tömeg és intenzitás eléréséhez lehetővé teszi korlátlan festékréteg felvitelét.

A közvetlenül a szempillaspirál tokjára helyezett apró tükörnek köszönhetően a nap folyamán bármikor és bárhol használható.

Tulajdonságok:

  • lehetővé teszi a korlátlan rétegfelvitelt, ezáltal a maximális intenzitás elérését
  • a sörték minden egyes szempillát bevonnak, és hihetetlenül megnövelik a tömegét
  • tökéletesen elválasztja egymástól és fényessé, valamint rugalmassá teszi a szempillákat
  • meggátolja a szempillák merevvé válását és a csomók keletkezését
  • praktikus tükör is tartozik a szempillaspirálhoz

Összetétel:

  • természetes viasz – fényt és rugalmasságot biztosít a szempilláknak
  • szilikon kaucsuk – meggátolja a szempillák összetapadását
  • ásványi pigmentek – fokozzák a szín intenzitását

Alkalmazása:
Vigye fel a spirál segítségével a szempillák teljes hosszában merőlegesen a vonalukra, és fésülje át őket. Ha intenzívebb hatást szeretne elérni, vigyen fel még egy réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Volume Reveal Adjustable