Bourjois Volume Glamourtömegnövelő szempillaspirál

2×
Bourjois Volume Glamour tömegnövelő szempillaspirál
Bourjois Volume Glamour tömegnövelő szempillaspirál
árnyalat 71 Black Serum 7 ml
2850Ft

Kód: BOU1343 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 09.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 09.

Bourjois Volume Glamour termékleírás
Tulajdonságok

A Bourjois Volume Glamour szempillaspirál finom sörtéjű, egyedülálló keféjének köszönhetően minden egyes szempillát pontosan von be, és elválasztja azokat egymástól, hihetetlenül megnöveli a tömegüket, és drámai hatású tekintetet biztosít.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen elválaszt egymástól és megformáz minden egyes szempillát
  • push-up hatást hoz létre, és maximálisan megnöveli a szempillák tömegét
  • intenzív pigment ad telt fekete színt a szempilláknak
  • nem kenődik el, és nem pereg le

Alkalmazása:
Vigye fel a szempillák teljes hosszában merőlegesen a vonalukra, és fésülje át őket. Intenzívebb hatásért két réteget vigyen fel.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, dús hatásért

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Volume Glamour