Skip to main content

BourjoisVolume Glamour Max dúsító szempillaspirál

4×
Bourjois Volume Glamour Max dúsító szempillaspirál
Bourjois Volume Glamour Max dúsító szempillaspirál
Spóroljon
4 050Ft

Spóroljon 51%
árnyalat 51 Noir 10 ml
1 980Ft

Raktáron | 19 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BOU0113
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A Bourjois Glamour szempillaspirállal pár pillanat alatt pontosan és tökéletesen sminkelt lesz a szeme. Szilikon keféjének és feljavított összetételének köszönhetően akár 16 órára maximális tömeget ad a szempilláknak.

Tulajdonságok:

  • meghosszabbítja a szempillákat, és akár 8-szorosára növeli a tömegüket
  • hangsúlyozza a tekintetet, és káprázatos megjelenést hoz létre
  • még a legapróbb szempillákat is képes befogni
  • akár 16 órányi tartást garantál
  • érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják

Összetétel:

  • természetes viasz és fekete gyöngy kivonat – védik a szempillákat

Alkalmazása:
Fésülje át a tövétől a végéig folytonos, könnyed mozdulattal a szempillákat. A felső és az alsó szempillákra is vigye fel.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
érzékeny szemre, dús hatásért

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.