Bourjois Volume Glamour dúsító szempillaspirál

3×
Bourjois Volume Glamour dúsító szempillaspirál
Bourjois Volume Glamour dúsító szempillaspirál
árnyalat 06 Noir ébène 12 ml
1 890Ft

Kód: BOU0092 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 01. 18.

Bourjois Volume Glamour termékleírás
Tulajdonságok

A Bourjois Volume Glamour szempillaspirál intenzív fekete pigmentjeinek köszönhetően észrevehetően hangsúlyozza a szempillákat, és mindössze pár mozdulattal megkétszerezi a tömegüket.

Tulajdonságok:

  • megkétszerezi a szempillák tömegét és fényét
  • fixáló hatásának köszönhetően nem hagy nyomot a szemhéjon
  • dúsítja és természetesen formálja a szempillákat
  • lágyítja a pillákat, és fokozza az ellenálló képességüket
  • meggátolja a szempillák összetapadását és a csomók létrejöttét
  • henger alakú keféje gyors alkalmazást tesz lehetővé

Összetétel:

  • természetes viasz és szilikon kaucsuk – erősíti a szempillákat
  • fekete ásványi pigmentek

Alkalmazása:
Helyezze a kefét a szempillák tövéhez, és felfelé húzva fésülje át a pillákat. Vigye fel a szempillafestéket a felső és az alsó szempillákra is.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Bourjois Volume Glamour vonatkozásában írtuk
Cikkek

Bourjois a márkáról

p>A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Volume Glamour3