Bourjois Sourcil Precision szemöldök ceruza

5×
Bourjois Sourcil Precision szemöldök ceruza
Bourjois Sourcil Precision szemöldök ceruza
Spóroljon
2 757Ft

Spóroljon 67%
árnyalat 03 Chatain 1.13 g
900Ft

900,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BOU0544 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Bourjois Sourcil Precision
Tulajdonságok

A Bourjois Sourcil Precision szemöldökceruza lehetővé teszi a szemöldök akár 16 óráig megmaradó tökéletes megrajzolását, kiigazítását és ezzel az összhatás megteremtését.

Tulajdonságok:

  • segíti a szemöldök kiigazítását és formázását
  • természetes megjelenésű hatást biztosít
  • lágy textúrájának köszönhetően könnyen használható
  • a kupakján lévő kefével jól kifésülhető és formázható a szemöldök

Összetétel:

  • természetes kamaubaviasz – biztosítja a hosszan tartó hatást

Alkalmazása:
Kezdje a szemöldök kontúrozását az orrgyök belső oldalától rövid mozdulatokkal kiindulva. Fokozatosan térjen át a külső oldalra, majd töltse ki a teljes szemöldököt. Ezután fésülje át a szemöldökét a kefével, és igazítsa a kívánt formára.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Szín
barna

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Sourcil Precision5