BourjoisRouge Velvet Ink folyékony rúzs matt hatással

3×
Bourjois Rouge Velvet Ink folyékony rúzs matt hatással
Bourjois Rouge Velvet Ink folyékony rúzs matt hatással

Bársonyosan lágy, tökéletesen matt, az ajkakon pedig könnyed és kellemes viselet. A matt hatású Bourjois Rouge Velvet Ink folyékony rúzs intenzív színt kölcsönöz az ajkaknak. Nem kenődik szét, nem törlődik le, és bármilyen hihetetlen, akár 24 órán át az ajkakon marad.

Elég csak reggel, munkába indulás előtt felvinnie az ajkakra, és a nap hátralévő részében már nem is kell aggódnia miatta.

Tulajdonságai:

  • intenzív, matt hatású színt ad az ajkaknak
  • akár 24 órán át is fenn marad az ajkakon
  • nem kenődik el és nem törlődik le
  • speciális applikátorának köszönhetően könnyen felvihető
  • könnyű és kellemes érzést kelt az ajkakon

Alkalmazása:
Először az applikátor hegye segítségével rajzolja meg az ajkak kontúrját. Ezután színezze ki az ajkakat az applikátor lapos részével.

Tulajdonságok

Árnyalat
nude
Hatás
matt

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.