Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs matt hatással

12×
Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs matt hatással
Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs matt hatással

Leírás Bourjois Rouge Edition Velvet
Tulajdonságok

Ne tagadja meg az ajkaitól a modern megjelenést, a lenyűgöző színeket és a luxus érzését. A matt hatású Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs egyedülálló módon hangsúlyozza az ajkai szépségét, és közben megvédi a kiszáradástól.

Tulajdonságok:

  • intenzív színárnyalatot ad az ajkaknak
  • egész napos matt és teljes fedőhatást biztosít
  • bársonyosan lággyá és hangsúlyossá teszi az ajkakat
  • a szín intenzitása több réteg felvitelével fokozható
  • könnyű textúrája nem terheli meg az ajkakat, és „második bőr“ hatást hoz létre
  • kényelmes applikátora garantálja a pontos felvitelt

Összetétel:

  • ápoló olajok – megelőzik az ajkak kiszáradását

Alkalmazása:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről kiindulva a sarkak felé haladva. A maximális fedés elérése érdekében vigyen fel ellenkező irányba haladva egy második réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
matt

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Rouge Edition Velvet12