Bourjois Rouge Edition Velvet

folyékony rúzs matt hatással

9×
Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs matt hatással
Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs matt hatással
árnyalat 02 Frambourjoise 7,7 ml
2 650Ft

Kód: BOU0840 | Több mint 20 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Stílusos kozmetikai táskával ajándékozzuk meg amennyiben legalább 3800 Ft felett vásárol Bourjois termékeket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 07. 25.
Bourjois Rouge Edition Velvet
árnyalat 02 Frambourjoise 7,7 ml | 2 650Ft

Bourjois Rouge Edition Velvet termékleírás

Ne tagadja meg az ajkaitól a modern megjelenést, a lenyűgöző színeket és a luxus érzését. A matt hatású Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs egyedülálló módon hangsúlyozza az ajkai szépségét, és közben megvédi a kiszáradástól.

Tulajdonságok:

  • intenzív színárnyalatot ad az ajkaknak
  • egész napos matt és teljes fedőhatást biztosít
  • bársonyosan lággyá és hangsúlyossá teszi az ajkakat
  • a szín intenzitása több réteg felvitelével fokozható
  • könnyű textúrája nem terheli meg az ajkakat, és „második bőr“ hatást hoz létre
  • kényelmes applikátora garantálja a pontos felvitelt

Összetétel:

  • ápoló olajok – megelőzik az ajkak kiszáradását

Alkalmazása:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről kiindulva a sarkak felé haladva. A maximális fedés elérése érdekében vigyen fel ellenkező irányba haladva egy második réteget.

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.