Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

folyékony rúzs

1×
Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet folyékony rúzs
Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet folyékony rúzs
árnyalat 01 Orangélique 7,7 ml
2 810Ft

Kód: BOU1261 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 07. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 07. 24.
Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet
árnyalat 01 Orangélique 7,7 ml | 2 810Ft

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet termékleírás

A Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet folyékony rúzs a rúzs és a hidratáló balzsam hatását egyesíti, így az ajkait enyhén sminkeltté, ugyanakkor finommá és védetté teszi.

Tulajdonságok:

  • enyhén színes bársonyos megjelenést kölcsönöz az ajkaknak
  • félig áttetsző hatású
  • 10 órányi hidratálást biztosít az ajkaknak
  • könnyű textúrája kellemes érzetet kelt

Alkalmazása:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről kiindulva a sarkak felé haladva. A maximális fedés elérése érdekében vigyen fel ellenkező irányba haladva egy második réteget.

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.