Bourjois Rouge Edition

rúzs

Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
árnyalat 04 Rose Tweed 3,5 g
2 260Ft

Kód: BOU0652 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Bourjois termékeket most 30% kedvezménnyel. Használja a bourjois30hu kódot. Nézzen ki csodásan a Bourjois-val!
Express One (Transoflex)
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Bourjois Rouge Edition
árnyalat 04 Rose Tweed 3,5 g | 2 260Ft

Bourjois Rouge Edition kozmetika leírása

A Bourjois Rouge Edition rúzs úgy emeli ki az ajkai szépségét, hogy közben 10 órányi hidratálásukat is biztosítja.

Tulajdonságok:

  • gyönyörű színárnyalatot és magas fényt ad az ajkainak
  • intenzíven hidratálja az ajkakat, és fokozza a komfortérzetet
  • táplálja, és lágyan selymessé teszi az ajkakat
  • akár 10 órán keresztül tart
  • ragyogó pigmentjei hangsúlyozzák az ajkakat, és csábítóvá teszik a megjelenését

Összetétel:

  • orchidea kivonat – hidratálja és kisimítja az ajkakat

Alkalmazása:
A rúzst az ajkakközépétől kiindulva a sarkak felé haladva vigye fel. Szükség esetén hordjon fel még egy réteget.

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.