Bourjois Rouge Editionrúzs

Bourjois Rouge Edition rúzs
Bourjois Rouge Edition rúzs
árnyalat 04 Rose Tweed 3,5 g

Kód: BOU0652 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Bourjois Rouge Edition termékleírás

A Bourjois Rouge Edition rúzs úgy emeli ki az ajkai szépségét, hogy közben 10 órányi hidratálásukat is biztosítja.

Tulajdonságok:

  • gyönyörű színárnyalatot és magas fényt ad az ajkainak
  • intenzíven hidratálja az ajkakat, és fokozza a komfortérzetet
  • táplálja, és lágyan selymessé teszi az ajkakat
  • akár 10 órán keresztül tart
  • ragyogó pigmentjei hangsúlyozzák az ajkakat, és csábítóvá teszik a megjelenését

Összetétel:

  • orchidea kivonat – hidratálja és kisimítja az ajkakat

Alkalmazása:
A rúzst az ajkakközépétől kiindulva a sarkak felé haladva vigye fel. Szükség esetén hordjon fel még egy réteget.

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Rouge Edition