Bourjois Rouge Edition 12Hourhosszan tartó rúzs

1×
Bourjois Rouge Edition 12Hour hosszan tartó rúzs
Bourjois Rouge Edition 12Hour hosszan tartó rúzs
árnyalat 43 Rouge Your Body 3,5 g
2190Ft

Kód: BOU1448 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 14.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 14.

Bourjois Rouge Edition 12Hour termékleírás
Tulajdonságok

A Bourjois Rouge Edition 12 Heures tartós rúzs gondoskodik arról, hogy az ajkai ellenállhatatlanok legyenek. Kivételes textúrájának köszönhetően tökéletesen rátapad az ajkakra, és tartását egész nap megőrzi anélkül, hogy utána kellene igazítani.

Tulajdonságok:

  • intenzív színű és bársonyos félmatt hatású
  • nem terheli meg az ajkakat, és komfortérzetet nyújt
  • 12 órás tartós hatás
  • sima és lágy ajkakat eredményez

Összetétel:

  • shea vaj – táplálja az ajkakat
  • selyemkivonat

Alkalmazása:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről kiindulva a sarkak felé haladva. A maximális fedés elérése érdekében vigyen fel ellenkező irányba haladva egy második réteget.

Tulajdonságok

Ingredienti attivi
shea vaj
Hatás
hosszantartó

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Rouge Edition 12Hour