Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Care

szempillaspirál a dús pillákért

10×
Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Care szempillaspirál a dús pillákért
Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Care szempillaspirál a dús pillákért
árnyalat 11 Noir 12 ml

Kód: BOU0039 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Care
árnyalat 11 Noir 12 ml

Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Care termékleírás

Növelje a szempillái tömegét, és egyben regenerálja is őket a Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Care tápláló összetétellel gazdagított szempillaspirállal.

Tulajdonságok:

  • anélkül növeli meg jelentősen a szempillák tömegét, hogy összetapasztaná őket
  • finom sörtéjű, lekerekített keféje meggátolja a csomók kialakulását
  • ápolja és védi a szempillákat a kedvezőtlen külső hatásoktól
  • bevon minden egyes szempillát a tövétől a végéig
  • érzékeny szem esetén is használható

Összetétel:

  • édesmandula olaj és pamutolaj – támogatja a szempillák regenerálódását

Alkalmazása:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. Erősebb hangsúlyozáshoz vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Szempillaspirál típusa
dús hatásért, érzékeny szemre
Szín
fekete
Vízálló
nem

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.