Bourjois Liner Stylo

szemceruza

Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
árnyalat 41 Noir 0,28 g
2 040Ft

Kód: BOU0111 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 04. 26.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 04. 26.
Bourjois Liner Stylo
árnyalat 41 Noir 0,28 g | 2 040Ft

Bourjois Liner Stylo kozmetika leírása

A Bourjois Liner Stylo szemceruzával egyetlen mozdulattal rajzolhatja meg a stílusos és telt szemvonalat. A mindig éles hegyről, így az alkalmazás tökéletes pontosságáról is, praktikus, beépített faragó gondoskodik.

Tulajdonságok:

  • kiemeli a szemsminket, és érzékivé teszi a tekintetet
  • kitoló mechanizmusa megkönnyíti a használatát
  • vékony hegye garantálja a szemvonalak pontos megrajzolását
  • ultra lágy textúrája rendkívül tartós
  • érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is ideális

Összetétel:

  • méhviasz - biztosítja az ellenálló képességet
  • szemgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Rajzolja meg a szemvonalat folyamatosan húzva a szemceruzát a belső szemzugból kiindulva a külső felé a szemhéj mentén.

Tulajdonságok

Szín
fekete
Vízálló
nem

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.