BourjoisLiner Stylo szemceruza

1×
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Bourjois Liner Stylo szemceruza
Spóroljon
2 903Ft

Spóroljon 49%
árnyalat 41 Noir 0.28 g
1 460Ft

521 428,57Ft / 100 g, áfával
Kód: BOU0111 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Bourjois Liner Stylo
Tulajdonságok

A Bourjois Liner Stylo szemceruzával egyetlen mozdulattal rajzolhatja meg a stílusos és telt szemvonalat. A mindig éles hegyről, így az alkalmazás tökéletes pontosságáról is, praktikus, beépített faragó gondoskodik.

Tulajdonságok:

  • kiemeli a szemsminket, és érzékivé teszi a tekintetet
  • kitoló mechanizmusa megkönnyíti a használatát
  • vékony hegye garantálja a szemvonalak pontos megrajzolását
  • ultra lágy textúrája rendkívül tartós
  • érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is ideális

Összetétel:

  • méhviasz - biztosítja az ellenálló képességet
  • szemgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Rajzolja meg a szemvonalat folyamatosan húzva a szemceruzát a belső szemzugból kiindulva a külső felé a szemhéj mentén.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Liner Stylo1