BourjoisLiner Feutre tartós szemfilc

Bourjois Liner Feutre tartós szemfilc
Bourjois Liner Feutre tartós szemfilc
Spóroljon
4 216Ft

Spóroljon 67%
árnyalat 011 Noir 0.8 ml
1 390Ft

Raktáron | 173 750,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BOU0832
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

A Bourjois Liner Feutre tartós szemfilc az egész sminket kiemeli, drámai hatást ad a szemnek, és hangsúlyozza a tekintet mélységét.

Tulajdonságok:

  • kiemeli a szem formáját, és érzéki megjelenést hoz létre
  • egyetlen mozdulattal mélyfekete szemvonal rajzolható vele
  • akár 24 órányi hosszú tartást biztosít
  • precíz filchegye simán siklik a szemhéjon
  • a filc gyors alkalmazáshoz ideális

Alkalmazása:
Először rajzolja elő a felső szemhéjára a belső szemzugtól a külső felé haladva a szemvonalat, majd húzza át az előrajzolt vonalat egy folytonos mozdulattal.

Teljes összetevőlista

AQUA (WATER), CI 77266 (CARBON BLACK), BUTYLENE GLYCOL, AMMONIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PVP, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLPARABEN, ALCOHOL, 10BMY003-1 A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Konzisztencia
filces szemhéjtus
Hatás
hosszantartó

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.