BourjoisLiner Feutre tartós szemfilc 24h

3×
Bourjois Liner Feutre tartós szemfilc 24h
Bourjois Liner Feutre tartós szemfilc 24h
Akció
Spóroljon
4 216Ft

Spóroljon 57%
árnyalat Ultra Black 0.8 ml
1 780Ft

222 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BOU1092 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Bourjois Liner Feutre
Tulajdonságok

Csábító cicás tekintetre vágyik? A Bourjois Liner Feutre tartós szemhéjtus filc telt fekete színe és textúrája 24 órán át hibátlan megjelenést biztosít.

Tulajdonságok:

  • az intenzív fekete szemvonalak gyors megrajzolására ideális
  • kiemeli a szem formáját, és drámaivá teszi a megjelenését
  • vékony, lágy hegye rendkívül pontos alkalmazást tesz lehetővé
  • filces hegye simán siklik a szemhéjon
  • hosszantartó

Alkalmazása:
Először rajzolja elő a felső szemhéjra a vonalat, majd a körvonalat rövid mozdulatokkal töltse ki teljesen.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Konzisztencia
filces szemhéjtus
Hatás
hosszantartó

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Liner Feutre3