Bourjois Liner Feutre hosszantartó ultra vékony fix a szemre

Bourjois Liner Feutre hosszantartó ultra vékony fix a szemre
Bourjois Liner Feutre hosszantartó ultra vékony fix a szemre
Spóroljon
4 216Ft

Spóroljon 48%
árnyalat 16 Noir 0.8 ml
2 180Ft

2 180,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BOU1091 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Bourjois Liner Feutre
Tulajdonságok

A Bourjois Liner Feutre ultra vékony szemhéjfilc lehetővé teszi a tökéletes szemvonalak megrajzolását, ami akár 24 órán át kiemeli és hangsúlyozza a sminket.

Tulajdonságok:

  • nem kenődik szét, és hosszantartó
  • ultra vékony hegye biztosítja a pontos alkalmazást
  • extra fekete pigmentek garantálják az erős színt

Alkalmazása:
Húzza a vékony vonalat a filc hegyével a belső szemzugból kiindulva a szempillák vonala fölött a külső szemzug felé. A cicás hatásért a külső szemzugban húzza kissé túl a vonalat a halántéka irányába.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Hatás
hosszantartó

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Liner Feutre