BourjoisHealthy Mix kompakt púder

Bourjois Healthy Mix kompakt púder
Bourjois Healthy Mix kompakt púder
árnyalat 03 Dark Beige 11 g
2 940Ft

Raktáron | 26 727,27Ft / 100 g, áfával | Kód: BOU01633
1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 26.

A Bourjois Healthy Mix kompakt púder lehetővé teszi az arc kellemetlen fényesedésének tartós kontroll alatt tartását úgy, hogy közben megőrzi annak természetes fényét is. Tökéletesen fixált sminket és észrevehetően kipihent megjelenést eredményez.

Tulajdonságok:

  • mattá teszi az arcbőrt, és egységesíti a színárnyalatát
  • nem szárítja ki az arcbőrt, és komfortérzetet nyújt
  • megőrzi az arc ragyogását és fényét
  • elfedi az arcbőr fáradtságának jeleit
  • gyönyörű virágos-gyümölcsös illata van
  • beépített tükör és praktikus szivacs is tartozik hozzá

Összetétel:

  • C-, A- és B5 vitaminok – megszüntetik az arcbőr fáradtságának jeleit

Alkalmazása:
Vigye fel a nap folyamán bármikor a mellékelt szivacs segítségével a sminkre vagy csak önmagában az arcára.

Tulajdonságok

Alapozó árnyalata
light medium

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.