Bourjois Healthy Mix alapozó bázis a fáradtság jelei ellen

1×
Bourjois Healthy Mix alapozó bázis a fáradtság jelei ellen
Bourjois Healthy Mix alapozó bázis a fáradtság jelei ellen
20 ml
2 090Ft

10 450,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BOU01622 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Bourjois Healthy Mix
Tulajdonságok

A Bourjois Healthy Mix alapozó bázis a fáradtság jelei ellen tökéletesen kisimítja, egységesíti és tökéletesen előkészíti az arcbőrt az alapozó felvitelére.

Tulajdonságok:

  • egységesíti az arcbőr megjelenését, és minimalizálja a pórusok láthatóságát
  • élénkíti az arcbőrt, és előkészíti a smink felhordására
  • ultra könnyű géles textúrája nem hagy maga után zsíros filmréteget
  • bársonyos hatásúvá teszi az arcbőrt
  • nem terheli meg az arcbőrt, és egész napon át biztosítja számára a komfort és üdeség érzetét
  • A-, C- és B5 vitaminok keveréke biztosítja a táplálást és a hidratálást

Alkalmazása:
Vigye fel a tiszta arcbőrre, és dolgozza el. Ezután vigye fel szokásos módon a sminket.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Healthy Mix1