Bourjois Eye Catching paletta szemhéjpúder 8 szín

1×
Bourjois Eye Catching paletta szemhéjpúder 8 szín
Bourjois Eye Catching paletta szemhéjpúder 8 szín
árnyalat Nude Palette 4.5 g

Kód: BOU01676 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Bourjois Eye Catching
Tulajdonságok

Készítse el szemsminkjét könnyedén bárhol és bármikor. A Bourjois Eye Catching paletta szemhéjpúder 8 színt tartalmaz, melyek intenzíven pigmentáltak, és könnyen kombinálhatók mindennapi, és esti sminkhez is. A palettán található nagyméretű tükör, és mellékelt applikátor igazán praktikusak.

Tulajdonságok:

  • intenzíven pigmentált, könnyen kombinálható színek
  • mindennapi, és esti sminkhez is használható
  • praktikus paletta tükörrel, és applikátorral
  • nem ül meg a szem redőiben
  • hosszantartó hatás

Használata:
A szemfestéket ecsettel, felhordó szivaccsal vagy az ujjbegyeivel vigye fel a szemhéjra.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna, rózsaszín, szürke, arany, nude
Hatás
matt, gyöngyös, fényes, csillogó

Bourjois Eye Catching vonatkozásában írtuk
Cikkek

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Eye Catching1