Bourjois Contour Clubbingvízálló szemceruza

18×
Bourjois Contour Clubbing vízálló szemceruza
Bourjois Contour Clubbing vízálló szemceruza

Bourjois Contour Clubbing termékleírás
Tulajdonságok

A Bourjois Contour Clubbing vízálló szemceruza minden sminket tökéletesen kiemel, és egész nap elkenődés nélkül megmarad a szemhéjon.

Tulajdonságok:

  • vízálló textúrája meggátolja, hogy lenyomatokat hagyjon és elkenődjön
  • egész napos smink készítéséhez ideális
  • gyengéden ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét

Összetétel:

  • jojoba- és pamutolaj – lágyítja a szemkörnyéket
  • szemgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Vezesse a vonalat a szemhéján folyamatosan húzva a belső szemzugtól indulva a külső szemzug felé.

Tulajdonságok

Árnyalat
fehér
Hatás
vízállóság

Bourjois Contour Clubbing vonatkozásában írtuk
Cikkek

Bourjois a márkáról

p>A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Contour Clubbing18