BourjoisBrow Duo Sculpt szemöldök ceruza élénkítővel

2×
Bourjois Brow Duo Sculpt szemöldök ceruza élénkítővel
Bourjois Brow Duo Sculpt szemöldök ceruza élénkítővel
árnyalat 21 Blond 3 g

Kód: BOU01670 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Bourjois Brow Duo Sculpt
Tulajdonságok

A Bourjois Brow Duo Sculpt kétvégű szemöldökceruzával nemcsak a szemöldökét rajzolhatja meg, de a szemöldök alatti területet is világosíthatja.

Tulajdonságok:

  • segíti a szemöldök kiigazítását és formázását
  • természetes színárnyalatot biztosít
  • könnyen és gyorsan alkalmazható
  • a highlighter még jobban kiemeli az összhatást
  • legalább 10 órán át megmarad az eredmény

Alkalmazása:
Először a ceruza sötétebb végét használja és rövid szaggatott mozdulatokkal a belső oldalról haladva a külső felé rajzolja meg a szemöldököt. Ezután vigye fel a highlightert a szemöldök íve alá, és gyengéden satírozza el.

Tulajdonságok

Hatás
élénkítő
Szín
világosbarna, rózsaszín

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Brow Duo Sculpt2