Bourjois Blur The Lines

korrektor

Bourjois Blur The Lines korrektor
Bourjois Blur The Lines korrektor
Bourjois Blur The Lines korrektor
árnyalat 01 Ivoire 3,5 g
2 920Ft

Kód: BOU1364 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Bourjois termékeket most 30% kedvezménnyel. Használja a bourjois30hu kódot. Nézzen ki csodásan a Bourjois-val!
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 17., hétfő
Személyes átvétel
2018. 12. 17., hétfő
Bourjois Blur The Lines
árnyalat 01 Ivoire 3,5 g | 2 920Ft

Bourjois Blur The Lines kozmetika leírása

A Bourjois Blur The Lines szilárd korrektor úgy csúszik a bőrön, mint egy puha fátyol, és így nagyobb erőfeszítés nélkül elfedi az arcbőr tökéletlenségeit és a bőrpírt, továbbá finom és hibátlan arckontúrt hoz létre.

Tulajdonságok:

  • elfedi az arcbőr hiányosságait és helyi bőrpírjait
  • biztosítja az arcbőr bársonyos megjelenését
  • egyedülálló textúrája könnyen szétkenhető
  • púderes elemei enyhén matt hatást eredményeznek

Összetétel:

  • szilikon és gél elasztomerek - biztosítják az arcbőrrel való összeolvadást
  • gömbölyű kvarckristályok

Alkalmazása:
Vigye fel az arcának azokra a helyeire, melyek nagyobb fedést igényelnek, és az ujjai, sminkszivacs vagy sminkecset segítségével dolgozza és satírozza el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
tömör korrektor

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.