BourjoisAir Mat mattító púder hölgyeknek

Bourjois Air Mat mattító púder hölgyeknek
Bourjois Air Mat mattító púder hölgyeknek
Spóroljon
2 560Ft

Spóroljon 26%
árnyalat 01 Rose Ivory 10 g
1 890Ft

18 900,00Ft / 100 g, áfával
Kód: BOU03138 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Bourjois Air Mat
Tulajdonságok

A Bourjois Air Mat mattító púder akár 14 órán át biztosítja az arcbőr matt és bársonyos hatását. Az arcon könnyed és kellemes viselet, nem szárít, de tartósabbá teszi az alapozót. Használata mellett Ön elfelejtheti a kellemetlen csillogást, így ez a púder nélkülözhetetlen tartozéka lesz a neszesszernek.

Tulajdonságai:

  • mattá teszi az arcbőrt, és egységesíti árnyalatát
  • akár 14 órán át meggátolja a nem kívánt kifényesedést
  • könnyű és kellemes érzést hagy az arcon, nem szárít
  • fixálja az alapozót és növeli tartósságát
  • bársonyos hatást kelt

Alkalmazása:
Ecset vagy púderpamacs segítségével vigyen fel egy kevés púdert az arcra. Önállóan vagy az alapozó felvitelét követően is használható.

Tulajdonságok

Alapozó árnyalata
light

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Air Mat