Bourjois 123 Perfect

CC krém a szem köré

1×
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
Bourjois 123 Perfect CC krém a szem köré
árnyalat Ivoire 21 SPF 15 1,5 ml
2 200Ft

Kód: BOU0773 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Bourjois 123 Perfect
árnyalat Ivoire 21 SPF 15 1,5 ml | 2 200Ft

Bourjois 123 Perfect kozmetika leírása

A Bourjois 123 Perfect szemkörnyékápoló CC krém a szemránckrém és a korrektor előnyeit egyesíti, így az arcbőrét azonnal üdévé, pihentté és fiatalos megjelenésűvé teszi.

Tulajdonságok:

  • elfedi az arcbőr hibáit, és eltünteti a sötét karikákat
  • megszünteti az arcbőr fáradságának jeleit, és ragyogóvá teszi a tekintetet
  • finomítja az apró ráncokat, és csökkenti a duzzanatokat
  • láthatóan kisimítja és hidratálja a szemkörnyéket
  • meggátolja a pigmentfoltok keletkezését
  • selymes és finom tapintású arcbőrt eredményez

Összetétel:

  • SPF 15 – napsugárzással szembeni védelmet nyújt

Alkalmazása:
Vigye fel a CC krémet az alaposan megtisztított szemkörnyékre, és gyengéden kenje szét.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
folyékony korrektor

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.