Boucheron Quatreeau de parfum hölgyeknek

22×
Boucheron Quatre eau de parfum hölgyeknek
Boucheron Quatre eau de parfum hölgyeknek
Akció
100 ml
12490Ft

Kód: BCH0740 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Boucheron Quatre parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy elvarázsolja érzékeit ez az élénk és elegáns illat, amely kiemeli személyiségét! A hagyományok ihlette üvegcsében kapható Boucheron Quatre Eau de Parfum hölgyeknek az egyensúly megtestesítője: a modern világ és a réges-régi idők öröksége, az innováció és a tradíció, a merész stílus és a csiszolt sikk közötti egyensúlyé.

  • virágos-gyümölcsös illat fás jegyekkel
  • modern nők számára minden korosztályból
  • mindennapos viseletre és különleges alkalmakra

Az illat összetétele
A narancs és a feketeribizli illata már a kifújás után elkápráztatja. Utánuk illatozó jázminnal és törékeny rózsákkal beültetett virágágyás illatát érezheti. Az alapillatban a fa és a pézsma illatai kerülnek előtérbe, amelyek klasszikus jegyeikkel tökéletesen ellenpontozzák az Eau de Parfum modernebb összetevőit.

Az illat története
A Boucheron Quatre üvegcséjét a Boucheron márka ikonikus gyűrűkollekciója ihlette. A márka több mint 160 éve foglalkozik ékszerkészítéssel, az illatot pedig 2015-ben dobta piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ribizli, keserű narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás

Boucheron a márkáról

Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.

Értékelés Boucheron Quatre