Boucheron Quatre Eau de Parfum hölgyeknek

27×
Boucheron Quatre Eau de Parfum hölgyeknek
Boucheron Quatre Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
13 220Ft

13 220Ft / 100 ml, áfával
Kód: BCH0740 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Boucheron Quatre parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy elvarázsolja érzékeit ez az élénk és elegáns illat, amely kiemeli személyiségét! A hagyományok ihlette üvegcsében kapható Boucheron Quatre Eau de Parfum hölgyeknek az egyensúly megtestesítője: a modern világ és a réges-régi idők öröksége, az innováció és a tradíció, a merész stílus és a csiszolt sikk közötti egyensúlyé.

  • virágos-gyümölcsös illat fás jegyekkel
  • modern nők számára minden korosztályból
  • mindennapos viseletre és különleges alkalmakra

Az illat összetétele
A narancs és a feketeribizli illata már a kifújás után elkápráztatja. Utánuk illatozó jázminnal és törékeny rózsákkal beültetett virágágyás illatát érezheti. Az alapillatban a fa és a pézsma illatai kerülnek előtérbe, amelyek klasszikus jegyeikkel tökéletesen ellenpontozzák az Eau de Parfum modernebb összetevőit.

Az illat története
A Boucheron Quatre üvegcséjét a Boucheron márka ikonikus gyűrűkollekciója ihlette. A márka több mint 160 éve foglalkozik ékszerkészítéssel, az illatot pedig 2015-ben dobta piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, ribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab), rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás

Boucheron a márkáról

p>Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.

Értékelés Boucheron Quatre27