Boucheron Quatre

eau de parfum hölgyeknek 100 ml

17×
Boucheron Quatre eau de parfum hölgyeknek 100 ml
Boucheron Quatre eau de parfum hölgyeknek 100 ml
100 ml
13 400Ft

Kód: BCH0740 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Boucheron Quatre
100 ml | 13 400Ft

Boucheron Quatre parfüm leírása

A Boucheron Quatre egy virágos gyümölcsös illat hölgyeknek, mely meglepi önt eleganciájával és kifinomultságával. Ezt az illatot a Quatre gyűrű szépsége ihlette, és az igazi nőiesség előtti tisztelgésre tervezték. Ahogyan az ikonikus Quatre gyűrű is négy különböző anyagból készült négy különféleképpen díszített gyűrű, ez az illat is egymástól eltérő alapanyagokat egyesít, és az utolsó részletekig tökéletesen kidolgozott. A Boucheron Quatre női Eau de Parfum az ön új elválaszthatatlan divatkellékévé és eredeti személyes talizmánjává válik.

A Boucheron Quatre fejillatában először zamatos citrusos jegyeivel frissíti fel. Édes narancs, mandarin, grapefruit és enyhén savanykás citrom keveréke. A szívillat lágyan virágos. Bájos jázmin és csábító rózsaszirmok bujkálnak benne. Az alma, eper és őszibarack érzéki aromát alkot, és ellenállhatatlanná teszi a Boucheron Quatre illatot. Alapillata rendkívül nőies és különleges. Melengető cédrusfa egyesül benne kasmírral és tiszta fehér pézsmával. A vanília és az ínyenc karamell szokatlan kombinációja tökéletesen fejezi ki a vágyat és az izgalmat. Ezzel az illattal bátor, határozott és kihívó lesz!

A parfüm nehéz üvegből készült üvegcséje is figyelemre méltó. Az üvegcsén rózsaszín arany és fehér zománc látható, melyek a Quatre gyűrűt szimbolizálják. Az üvegcse felső része ennek a legendás gyűrűnek a másolata. A Boucheron Quatre női illat a kivételes nőknek készült, akik igényesek a minőségre és az eredetiségre. Ezzel az illattal a környezetében lévők tudtára adhatja a nőiesség lényegét, és minden értelemben felejthetetlenné válik számukra. Az illat 2015 óta kapható.  

Összetétel

Fej
citrom, mandarin, narancs
Szív
alma, eper, jázmin, őszibarack, rózsa
Alap
cédrus, fehér pézsma, karamell, kasmír, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Boucheron a márkáról

Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.

Értékelés Boucheron Quatre

Új értékelés hozzáadása

4.0
17 értékelés
10
5
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás