Boucheron Jaïpur Hommeeau de parfum uraknak

5×
Boucheron Jaïpur Homme eau de parfum uraknak
Boucheron Jaïpur Homme eau de parfum uraknak
100 ml
11 730Ft

Kód: BCH1117 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Boucheron Jaïpur Homme parfüm leírása
Összetétel

Szeretne maharadzsák kertjeiben sétálni? Ide repíti el önt a Boucheron Jaïpur Homme Eau de Parfum uraknak, amelyet a kalandvágyó lelkű, de modern férfi számára alkottak.

  • keleties illat fás aláfestéssel
  • az egyediséget kedvelő urak számára
  • nappal és este is hordható

Az illat összetétele
Az illatot a szegfűszeg és a friss bergamott üdesége indítja. Ezek után a fahéj, a szerecsendió és a kecses ibolya fűszeres jegyeit érezheti. Ezeket a hangsúlyos jegyeket az alapillatban a melengető vanília és ámbra kettőse árnyalja.

Az illat története
A Boucheron Jaïpur Homme parfüm 1998 óta kapható, és a régi India palotáinak kertjei ihlették. Az üvegcsét aranyszínű gyűrű és zafíros kék szín ékesítik. Ezek a részletek a Boucheron márka eredeti tevékenységére, az ötvösművészetre utalnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, szegfűszeg
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fahéj, ibolya, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Boucheron a márkáról

Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.

Értékelés Boucheron Jaïpur Homme