BoucheronQuatre En Rouge Eau de Parfum hölgyeknek

Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum hölgyeknek
Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: BCH01646

Fedje fel a vonzalom és a csábítás erejét. Váljon olyan nővé, aki mindenkit elbűvöl maga körül. A Boucheron Quatre En Rouge női Eau de Parfum szenvedélyes vörös színbe burkolózó, teljesen ellenállhatatlan illatélményt nyújt.

A piros gyümölcsök, virágok és édes fehérmályva addiktív aromájával az ön figyelemfelkeltő, egyedülálló ékszerévé válik.

  • gyümölcsös chypre illat
  • olyan nőnek, aki el akar kápráztatni
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Boucheron Quatre En Rouge nyitányát a piros alma és a zamatos körte, kellemesen felfrissítő mandarin és bergamott alkotta, citrusos esszenciákkal kontrasztozott, édes robbanása adja. Virágos szívét az íriszgyökér és kasszia intenzív akkordjaival kiegészített, érzéki rózsa uralja. Az illatkompozíció alapja a pacsulival és pézsmával kísért fehérmályva és málna lenyűgözően édes jegyeit rejti, hogy kiemelje az ön nőiességét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.