Boucheron Quatre En Rougeeau de parfum hölgyeknek

Boucheron Quatre En Rouge eau de parfum hölgyeknek
Boucheron Quatre En Rouge eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
18490Ft

Kód: BCH01646 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 12. 11.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 12. 11.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Boucheron Quatre En Rouge parfüm leírása
Összetétel

Fedje fel a vonzalom és a csábítás erejét. Váljon olyan nővé, aki mindenkit elbűvöl maga körül. A Boucheron Quatre En Rouge női Eau de Parfum szenvedélyes vörös színbe burkolózó, teljesen ellenállhatatlan illatélményt nyújt.

A piros gyümölcsök, virágok és édes fehérmályva addiktív aromájával az ön figyelemfelkeltő, egyedülálló ékszerévé válik.

  • gyümölcsös chypre illat
  • olyan nőnek, aki el akar kápráztatni
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Boucheron Quatre En Rouge nyitányát a piros alma és a zamatos körte, kellemesen felfrissítő mandarin és bergamott alkotta, citrusos esszenciákkal kontrasztozott, édes robbanása adja. Virágos szívét az íriszgyökér és kasszia intenzív akkordjaival kiegészített, érzéki rózsa uralja. Az illatkompozíció alapja a pacsulival és pézsmával kísért fehérmályva és málna lenyűgözően édes jegyeit rejti, hogy kiemelje az ön nőiességét.

Összetétel

Fej
bergamott, piros alma, mandarin, körte
Szív
rózsa, orrisz gyökér, feketeribiszke
Alap
pacsuli, mályvacukor, pézsma, málna
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Boucheron a márkáról

Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.

Értékelés Boucheron Quatre En Rouge