Boucheron La Collection Patchouli d'Angkoreau de parfum unisex

Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor eau de parfum unisex
Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor eau de parfum unisex
125 ml
39 890Ft

Kód: BCH01642 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 07. 10.

Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor parfüm leírása
Összetétel

Fedezze fel azt az egzotikus érzékiséget, amely egyenesen függővé teszi. A Boucheron La Collection Patchouli d‘Angkor uniszex Eau de Parfum a fényt és az árnyékot egyesítő, kontrasztos illatjegyek által a kambodzsai templomok misztikus erejével öleli körül. 

  • virágos-chypre illat
  • a drágakővadászok által ihletett La Collection sorozat része
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak

Az illat összetétele
A kompozíciót a lédús körte és a sziporkázó bergamott gyümölcsös illatjegyei nyitják meg. Ezután a gyöngéd jázmin esszenciával kontrasztozott bourbon bors elragadó akkordjai lépnek színre. Az alapillat melengető guajakfája az egész illatot lenyűgözővé teszi, a pacsuli és a fehér pézsma pedig titokzatosan vonzó nyomot hagy a bőrön.

Az illat története
A Patchouli d‘Angkor parfümöt Nathalie Lorson francia parfümőr tervezte 2019-ben. Inspirációjául a dzsungel fáinak hatalmas gyökereivel benőtt kambodzsai Angkor Wat templomkomplexum épületei szolgáltak.

Az Eau de Parfum abba a luxus La Collection sorozatba tartozik, melyet azoknak a drágakővadászoknak a történetei ihlettek, akik távoli utazásaik során számtalan új vidékkel, indíttatással és illattal találkoztak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Bourbon bors, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma, guajakfa
Az illat fajtája
virágos, chypre

Boucheron a márkáról

Boucheron parfümök | Boucheron márkát 1885 - ben Franciaországban alapította Frederic Boucheron, akinek munkáit leginkább az ékszeriparban találhatjuk meg. Az ő munkái az idők múlásával nagyon keresetté váltak, és felkeltették érdeklődését a gyűjtőknek is. A Boucheron cég az ékszerek mellett elkezdett a parfümökkel is foglalkozni, és 1988 - ban termékeivel lenyűgözte a kozmetika világát. A 18 eddig kiadott modellje az egyedülálló illatoknak, időn túli és modern hatást kelt. A pontosan díszített üvegcsék változatos illatokat tartalmaznak a virágos, könnyű esszenciáktól kezdve a nehezebb és kirívóbb illatokig, melyek az igazi ínyenceknek készültek.

Értékelés Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor