Bottega Veneta Bottega Veneta

tusfürdő nőknek 200 ml

Bottega Veneta Bottega Veneta tusfürdő nőknek 200 ml
Bottega Veneta Bottega Veneta tusfürdő nőknek 200 ml
Bottega Veneta Bottega Veneta tusfürdő nőknek 200 ml
Ingyenes kiszállítás
200 ml
12 800Ft

Kód: BTT0007 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 13., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 12. 13., csütörtök
Bottega Veneta Bottega Veneta
200 ml | 12 800Ft

Bottega Veneta Bottega Veneta parfüm leírása

A kiváló minőségű Bottega Veneta Bottega Veneta tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Összetétel

Alap
moha, pacsuli
Fej
bergamott, bors
Szív
jázmin

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Bottega Veneta

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!