Bottega Veneta Bottega Veneta Eau de Parfum hölgyeknek

16×
Bottega Veneta Bottega Veneta Eau de Parfum hölgyeknek
Bottega Veneta Bottega Veneta Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 500Ft

Spóroljon 16%
75 ml
31 540Ft

42 053Ft / 100 ml, áfával
Kód: BTT0002 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Bottega Veneta Bottega Veneta parfüm leírása
Összetétel

Tökéletesen kifinomult, rendkívül nőies és örökké fiatal – ilyen a Bottega Veneta Eau de Parfum, akárcsak az a nő, aki számára ezt az illatot megalkották.

  • jellegzetes bőr akkordokkal kísért virágos chypre illat
  • modern és elegáns nőknek
  • egész napi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Először a sziporkázó bergamott és kissé csípős rózsaszín bors kombinációja hat üdítően. A tisztán jázmin szívillat fokozatosan kiteljesedik és intenzív alapba megy át, melyben a bőr aromája dominál, amit később zuzmók és egzotikus pacsuli egészítenek ki.

Az illat története
Ezt a fényűző Eau de Parfum illatot a velencei vidék ihlette. A széna, az üde rétek, a föld és a fák illatát itt annak a bőrnek az aromája hatja át, melyet a helyi olasz kézműves mester kézzel fon össze. A Bottega Veneta műhelyéből származó első illat üvegcséjének megjelenése a hagyományos velencei korsó formájából indul ki. Nyakát bőrszalag, alját a márkára olyannyira jellemző intrecciato minta díszíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
virágos, chypre

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Bottega Veneta16