Bottega Veneta Bottega Venetaeau de parfum hölgyeknek

11×
Bottega Veneta Bottega Veneta eau de parfum hölgyeknek
Bottega Veneta Bottega Veneta eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
36490Ft

Kód: BTT0002 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Bottega Veneta Bottega Veneta parfüm leírása
Összetétel

Tökéletesen kifinomult, rendkívül nőies és örökké fiatal – ilyen a Bottega Veneta Eau de Parfum, akárcsak az a nő, aki számára ezt az illatot megalkották.

  • jellegzetes bőr akkordokkal kísért virágos chypre illat
  • modern és elegáns nőknek
  • egész napi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Először a sziporkázó bergamott és kissé csípős rózsaszín bors kombinációja hat üdítően. A tisztán jázmin szívillat fokozatosan kiteljesedik és intenzív alapba megy át, melyben a bőr aromája dominál, amit később zuzmók és egzotikus pacsuli egészítenek ki.

Az illat története
Ezt a fényűző Eau de Parfum illatot a velencei vidék ihlette. A széna, az üde rétek, a föld és a fák illatát itt annak a bőrnek az aromája hatja át, melyet a helyi olasz kézműves mester kézzel fon össze. A Bottega Veneta műhelyéből származó első illat üvegcséjének megjelenése a hagyományos velencei korsó formájából indul ki. Nyakát bőrszalag, alját a márkára olyannyira jellemző intrecciato minta díszíti.

Összetétel

Fej
bors, bergamott
Szív
valódi jázmin (arab)
Alap
pacsuli, bőr, moha
Az illat fajtája
chypre, virágos

Bottega Veneta Bottega Veneta vonatkozásában írtuk
Cikkek

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Bottega Veneta