Bottega VenetaIllusione Bois Nu Eau de Toilette uraknak

1×
Bottega Veneta Illusione Bois Nu Eau de Toilette uraknak
Bottega Veneta Illusione Bois Nu Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
50 ml
25 770Ft

Raktáron | 51 540,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BTT00477
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Hogyan emeljük ki férfias személyiségünket anélkül, hogy hivalkodóak lennénk? A Bottega Veneta Illusione Bois Nu férfi Eau de Toilette erre is képes, ráadásul mindezt nagyon kifinomult módon teszi. A kizárólag valódi exkluzív összetevőkből alkotott illat elegáns lehetőséget kínál a mai férfiak önkifejezésére.

  • fás illat, erőteljes citrusokkal
  • limitált kiadásként mutatták be
  • stílusos párost alkot a Bottega Veneta Illusione Tonka Solaire női illattal

Az illat összetétele
Ez az érzéki, ugyanakkor asszertív illat a bergamott, a keserűnarancs és a citrom alkotta citrusos jegyekkel indít. Utána frissítő zsálya és pacsuli kerül az előtérbe, egy leheletnyi monoi olajjal együtt. Az illatkompozícióban a rendíthetetlen férfiasság leginkább a hosszú lecsengés alatt érezhető a vaníliának és a fás jegyeknek köszönhetően.

Az illat története
A Bottega Veneta Illusione Bois Nu parfümből sugárzó luxus a felhasznált összetevők érdeme. Az érzéki, maszkulin illathoz a legtisztább és legexkluzívabb anyagokat választották ki. Az illatkompozíció jellege a masszív, szürkés árnyalatú üvegcse megjelenésében is megjelenik. A négyszögletes alak vonalvezetése határozott, sarkai élesek, ugyanakkor az üvegcse alját vízcseppre emlékeztető elem díszíti.

Az Illusione Bois Nu illatot Antoine Maisondieu parfümőr alkotta meg. A modernség kortárs vízióját öntötte parfümbe – úgy, ahogyan azt a Bottega Veneta márka definiálja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, bergamott, keserű narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
monoi illatos olaj
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pacsuli, vanília
Az illat fajtája
citrusos, fás

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.