Bottega Veneta L'Absolu Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Bottega Veneta L'Absolu Eau de Parfum hölgyeknek
Bottega Veneta L'Absolu Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Kód: BTT00276 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Bottega Veneta L'Absolu parfüm leírása
Összetétel

A Bottega Veneta L’Absolu női Eau de Parfum kifinomult érzéket mutat az elegancia iránt. A természetes sárm eszenciája, ugyanakkor ennek az olasz divatháznak a kézműves hagyományait sem tagadja meg.

  • intenzív virágos chypre illat
  • kifinomultan elegáns nőknek
  • hűvösebb időjárás esetén nappali viseletként hordható

Az illat összetétele
Fejillatát rózsaszín borssal társuló frissítő bergamott alkotja. Kis idő múlva kibontakozik az érzéki arab jázmin uralta virágos szívillat. Végül az illatkompozíciót a bőr, pacsuli, ambroxán és meleg vanília jellegzetes akkordjai teszik csábító egésszé.

Az illat története
A Bottega Veneta parfümök kidolgozása ugyanolyan fényűző, mint ennek a híres divatmárkának a bőrtermékei. Ez alól a 2018-ban bemutatott L’Absolu Eau de Parfum sem kivétel. Tapasztalja meg ön is ezt a csábító eleganciával teli illatot, mely a 2011. évi Bottega Veneta illatának intenzívebb megfogalmazása.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsabors, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
virágos, chypre

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta L'Absolu1