Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum hölgyeknek
Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 700Ft

Spóroljon 15%
75 ml
31 950Ft

42 600Ft / 100 ml, áfával
Kód: BTT00343 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Bottega Veneta Illusione parfüm leírása
Összetétel

Éljen meg egy kicsit reálisabb álmodozást és egy kicsit álomszerűbb valóságot. A Bottega Veneta Illusione eau de parfum birtokában van ennek a hatalomnak. Egy pillanatra összemossa az álom és a valóság közötti határt, és ön átadhatja magát az érzékek kellemes mámorának.

  • tisztán nőies, virágos-fás illat
  • érzéki és elegáns nőknek
  • a férfi Bottega Veneta Illusione eau de toilette párja

Az illat összetétele
Az eau de parfum már a nyitányában az elegáns bergamott és a fekete ribizli zamatos bogyóinak akkordjaival hatalmába keríti. Szívillatában a narancsfa virágokkal kísért füge édessége jelenik meg. A csábító illatkompozíciónak az olajfa mámorító jegyei a tonkababbal tökéletes szimbiózist alkotva édesen melengető jelleget kölcsönöznek.

Az illat története
A Bottega Veneta az Illusione parfümjeivel ismét tökéletes értelmet ad a luxus kifejezésnek. Az érzéki eau de parfum a teljesen zavartalan, medence melletti szieszta érzékeltetésére született. Azt a pillanatot adja vissza, amikor az egyetlen dolog, amit érzékel, a sziporkázó vízfelszínnel játszadozó, meleg, olasz szellő. A parfümnek megvan a maga férfi párja is. Az Illusione eau de toilette illatával elegáns olasz párost alkotnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
füge, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
olíva, tonkabab
Az illat fajtája
virágos, fás

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Illusione8