Bottega Veneta Illusioneeau de parfum hölgyeknek

8×
Bottega Veneta Illusione eau de parfum hölgyeknek
Bottega Veneta Illusione eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
37 700Ft

Kód: BTT00343 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 07. 10.

Bottega Veneta Illusione parfüm leírása
Összetétel

Éljen meg egy kicsit reálisabb álmodozást és egy kicsit álomszerűbb valóságot. A Bottega Veneta Illusione eau de parfum birtokában van ennek a hatalomnak. Egy pillanatra összemossa az álom és a valóság közötti határt, és ön átadhatja magát az érzékek kellemes mámorának.

  • tisztán nőies, virágos-fás illat
  • érzéki és elegáns nőknek
  • a férfi Bottega Veneta Illusione eau de toilette párja

Az illat összetétele
Az eau de parfum már a nyitányában az elegáns bergamott és a fekete ribizli zamatos bogyóinak akkordjaival hatalmába keríti. Szívillatában a narancsfa virágokkal kísért füge édessége jelenik meg. A csábító illatkompozíciónak az olajfa mámorító jegyei a tonkababbal tökéletes szimbiózist alkotva édesen melengető jelleget kölcsönöznek.

Az illat története
A Bottega Veneta az Illusione parfümjeivel ismét tökéletes értelmet ad a luxus kifejezésnek. Az érzéki eau de parfum a teljesen zavartalan, medence melletti szieszta érzékeltetésére született. Azt a pillanatot adja vissza, amikor az egyetlen dolog, amit érzékel, a sziporkázó vízfelszínnel játszadozó, meleg, olasz szellő. A parfümnek megvan a maga férfi párja is. Az Illusione eau de toilette illatával elegáns olasz párost alkotnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
füge, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, olíva
Az illat fajtája
virágos, fás

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Illusione