Bottega Veneta Eau de Velourseau de parfum hölgyeknek

Bottega Veneta Eau de Velours eau de parfum hölgyeknek
Bottega Veneta Eau de Velours eau de parfum hölgyeknek
50 ml

Kód: BTT0196 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Bottega Veneta Eau de Velours parfüm leírása
Összetétel

A Bottega Veneta Eau de Velours Eau de Parfum ugyanolyan a finom és érzéki, mint a fedetlen bőrt érintő legfinomabb bársony által kiváltott érzés.

  • bőrjegyekkel aláfestett virágos-chypre illat
  • kifinomultan elegáns nőknek
  • elsősorban hűvösebb időjáráshoz való és egész nap viselhető

Az illat összetétele
Az illat nyitányában rózsaszín borssal fűszerezett zamatos bergamott frissít fel. Szívillatát csábító jázmin, szilva, melengető fűszerek és mindenekelőtt a teljes illatkompozíciót rendkívül nőiessé varázsoló mámorító rózsa jegyei szövik át. Alapillatát a Bottega Veneta márka illataira olyannyira jellemző pacsuli és bőr adja.

Az illat története
Az Eau de Velours a ma már ikonikus Bottega Veneta Eau de Parfum melegebb és virágosabb megfogalmazása. Próbálja ki ön is a leggondosabban válogatott összetevők bársonyosan selymes kombinációját! Ez a luxus illat 2017 óta kapható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, szilva, fűszer, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, bőr
Az illat fajtája
virágos, chypre

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Eau de Velours