Bottega Veneta Illusioneeau de toilette uraknak

Bottega Veneta Illusione eau de toilette uraknak
Bottega Veneta Illusione eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
25 200Ft

Spóroljon 28%
50 ml
18 170Ft

Kód: BTT00439 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 15.

Bottega Veneta Illusione parfüm leírása
Összetétel

Hosszabbítsa meg az ébrenlét és az alvás határát jellemző mámorító pillanatot. A Bottega Veneta Illusione férfi eau de toilette a realitás és az álmok mezsgyéjén született, illatával egy olasz villa medencéje melletti napozóágyra repíti Önt. Csak Ön, a szieszta és a meleg nyári szellő.

  • fás illat citrusos aláfestéssel
  • stílusosan elegáns férfiaknak
  • a női Illusione eau de parfum párja

Az illat összetétele
A citrusos-fás kompozíció érzéki játékát a keserű narancs és az üde citrom társulása merészen nyitja meg. Majd fokozatosan színre lépnek a cédrusfa és jegenyefenyő akkordjai, és megszületik az illat tisztán férfias szívébe torkolló kombinációja. Az illat a melengető tonkabab és a vetiver gyengéden füstös jegyei alkotta alapon nyugszik.

Az illat története
A Bottega Veneta Illusione parfüm hátterére a napfényes Olaszország története vetül. Tökéletesen idézi meg azokat a pillanatokat, amikor egy pillanatra megáll az idő. Magán az üvegcse dizájnján is megjelenik a nap játéka, amikor a napsugarak a vastag üvegfalon áthatolva a legkülönfélébb optikai jelenségeket hozzák létre. Az egyedülálló parfümnek a kidolgozott mintájú kupakja már csak hab a tortán.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, keserű narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fenyő, cédrusfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vetiverfű
Az illat fajtája
fás

Bottega Veneta a márkáról

Az olasz Bottega Veneta márka a kézzel fonott bőrből készült hagyományos kézműves termékeiről vált híressé. 1966 évi alapítása óta új szintre emelte a luxust, és csaknem fél évszázaddal később kiadta első saját illatát. A kivételes nők és bátor férfiak számára készülő Bottega Veneta parfümök örök életűek. A világ minden tájáról származó legértékesebb és legfinomabb alapanyagok alkalmazása jellemzi őket, melyek tartós benyomást keltenek. Üvegcséik dizájnja a hagyományos velencei üveggyártásra, annak időtlen szépségére és nemes egyszerűségre emlékeztetnek.

A Bottega Veneta a kimunkált kézműves termelést átgondolt innovációval társítja, ezért termékei nem csak garantáltan szépek, hanem tökéletesen hatnak is. A Bottega Veneta megjelenése kifinomult, érzéki és rendkívül személyes. A márka tiszteli az egyéniséget, viselőjének segít feltárni belső erejét és öntudatosságát. Természetesen lenyűgöz mindenkit, aki értékelni tudja a különlegességet és egyúttal szereti a luxust, valamint a kifinomult olasz divatot.

Értékelés Bottega Veneta Illusione