Skip to main content

BorotalcoFresh revitalizáló tusfürdő gél

Borotalco Fresh revitalizáló tusfürdő gél
Borotalco Fresh revitalizáló tusfürdő gél
Spóroljon
1 580Ft

Spóroljon 50%
250 ml
780Ft

Raktáron | 312,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BRL2798
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Kényeztesse bőrét és érzékeit az üdeség igazi robbanásával minden zuhanyzáskor! A Borotalco Fresh revitalizáló tusfürdő a teljes testet a fehér pézsma exkluzív és tiszta illatába burkolja, amely felfrissíti és energiával látja el Önt. Ápoló összetétele pedig minden szennyeződést eltávolít, ráadásul a tökéletesen puha és sima bőrről is gondoskodik.

Tulajdonságai:

  • gyengéden tisztítja a test teljes felületét, minden szennyeződést eltávolít róla
  • finommá, simává és bársonyosan selymes tapintásúvá teszi a bőrt
  • hidratáló és puhító hatású, meggátolja a bőr kiszáradását
  • a fehér pézsma exkluzív, tiszta illatával vonja be a bőrt
  • tartós komfort- és frissességérzetet nyújt
  • revitalizál és serkenti az érzékeket

Összetétele:

  • pézsmaillat – a frissesség és az extrém tisztaság érzését nyújtja
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Zuhanyzás vagy fürdés közben nyomjon a tenyerébe megfelelő mennyiségű Borotalco Fresh revitalizáló tusfürdőt, és finoman masszírozza be az előre megnedvesített bőrbe. Végül alaposan mossa le vízzel.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

A Borotalco egyszer és mindenkorra megoldja a kellemetlen izzadás miatti problémáit! Ezek a rendkívül hatékony olasz dezodorok és izzadásgátlók Olaszországban nagyon népszerűek. Itt az egyedülálló lehetőség, próbálja ki Ön is!
A tiszta természetes zsírkőből készült összetéveszthetetlen illatú port már 1878-ban kikeverte a firenzei gyógyszertárjában egy angol gyógyszerész, Henry Roberts. Abban az időben még nem is sejtette, hogy tökéletes slágerterméket fejlesztett ki, amelyet Olaszországban még az elkövetkező öt generáció után is örömmel használnak majd az emberek!
Az illatos Borotalco testhintőpor 1904-ben került az olasz piacra, és a kilencvenes években további készítmények megálmodására késztette a vállalatot. Így rendkívül gyorsan megjelentek a piacon a Borotalco dezodorok, tusfürdők, szappanok és habfürdők.
A Borotalco termékek jellegzetes unisex illata semmivel össze nem téveszthető, és a benne lévő mikrotalkumnak hála akár 48 órán keresztül is megbízható védelmet nyújtanak az izzadság és a kellemetlen szagok ellen! A Borotalco izzadásgátlók és dezodorok olyan bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények, melyek nem tartalmaznak alkoholt. Próbálja ki az izzadás elleni készítményeket, melyeket Olaszországban már sok éve előszeretettel használnak! Próbálja ki a Borotalcot!