Born to Bio Mango & Grapefruit

hidratáló sampon minden hajtípusra

Born to Bio Mango & Grapefruit hidratáló sampon minden hajtípusra
Born to Bio Mango & Grapefruit hidratáló sampon minden hajtípusra
300 ml

Kód: BBI0426 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Born to Bio Mango & Grapefruit
300 ml

Tulajdonságok

Hajtípus
normál haj

Born to Bio a márkáról

A francia Born To Bio márka a Planete Bleu társaság szárnyai alá tartozik. A társaságot 2008 - ban alapították meg és kínálatukban jelenleg számos minőségi kozmetika és illatszer található meg (tisztító és mosószerek, stb.). Minden egyes terméke az EcoCert Greenlife nemzetközi oklevéllel büszkélkedhet.

A Born To Bio készítmények ökológiai gazdálkodásból származó, első osztályú természetes alapanyagokat tartalmaznak. Összetétele legfeljebb 5 % szintetikus keveréket tartalmaz (értelemszerűen ez a már említett EcoCert által jóváhagyott). Külön említést érdemel a stílusos csomagolás is, amelyet az élelmiszeripar ihletett.

A Planete Bleu alapja, hogy a termékeik feljlesztésén vezető vegyészekkel és más szakemberekkel működnek együtt. A környezetvédelem mellett nagy hangsúlyt fektet a marketingre is és elsősorban a fiatalabb korosztályra fókuszálnak, vagyis a 15-50 évesekre.

A Born To Bio tusfürdők, samponok, dezodorok és higiéniai termékek (utóbbi gyermekek számára) mind bőrgyógyászatilag tesztelve vannak (természetesen nem állatokon) és rendkívül hatékonyak. Tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőrrel rendelkezők is használhatják. Ezen okok miatt ez a kozmetika nagyon gyorsan elnyerte a vásárlók tetszését.

A Born To Bio biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, akinek kis gyermeke van, különböző bőrbetegségekben szenved és szívesen kényezteti magát.