Biotherm Waterlover Sun Mistnapvédő permet SPF 30

Biotherm Waterlover Sun Mist napvédő permet SPF 30
Biotherm Waterlover Sun Mist napvédő permet SPF 30
200 ml

Kód: BIO05225 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 12 500 Ft értékben Biotherm termékeket és az Öné egy 100 ml-es Lait Corporel hidratáló testápoló tej.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Biotherm Waterlover Sun Mist termékleírás
Tulajdonságok

Hatékony napvédelem kompromisszumok nélkül! A Biotherm Waterlover Sun Mist napvédő permet 99%-ban biológiailag lebontható összetételű, és a csomagolása is teljesen újrahasznosítható. Így nemcsak bőréhez viszonyul majd barátságosan, hanem a környezethez is.

A napvédő permet ásványi napszűrők erejét használja, és – az SPF 30 révén – bőrének láthatatlan, UVB- és UVA-sugárzás elleni védelmet nyújt. Regeneráló és tápláló összetevőinek köszönhetően, egyben tökéletesen felkészíti a bőrt a napon való tartózkodásra. Sőt mi több, vízálló.

Tulajdonságai:

 • az SPF 30 révén védi bőrét az UVB- és UVA-sugárzás ellen
 • nem képez nem kívánatos, fehér filmet a bőrön
 • kellemesen hidratáltan tartja a bőrt
 • könnyű, átlátszó textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik
 • nem hagy a bőrön zsíros vagy ragadós érzést
 • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Összetétele:

 • 99%-ban biológiailag lebontható alapanyagokat tartalmaz
 • ökológiai szempontból tesztelt napszűrők – UV sugárzástól védik a bőrt,
  miközben nem terhelik a környezetet
 • Sun Sea Repair™ technológia (Life Plankton™ és E-vitamin kombinációja) – nyugtatja
  és egészében regenerálja, valamint az idő előtti öregedéstől védi a bőrt
 • vízálló összetétel

Alkalmazása:
Napon való tartózkodás előtt permetezzen kellő réteget teljes testbőrére, arcát is beleértve. Fürdés, törölközés és túlzott izzadás után ismételje meg az alkalmazást. Használata előtt alaposan rázza fel.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
spray
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Védőfaktor
magas védelem (SPF 30 – SPF 50)

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Waterlover Sun Mist

tracking pixel