Biotherm Sunajándékszett

Biotherm Sun ajándékszett
Biotherm Sun ajándékszett
8 350Ft

Kód: BIO05898 | Raktáron

Biotherm Lait Solaire Hydratant hidratáló tej arcra és testre SPF 50 200 ml + Lait Oligo-Thermal hidratáló napozás utáni tej testre és arcra 200 ml

1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
szerda 2020. 09. 23.

Tulajdonságok

Konzisztencia
tej
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
védelem a külső hatásokkal szemben
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Sun