Biotherm Skin Oxygentisztító arc tonik a kitágult pórusokra

1×
Biotherm Skin Oxygen tisztító arc tonik a kitágult pórusokra
Biotherm Skin Oxygen tisztító arc tonik a kitágult pórusokra
200 ml

Kód: BIO2878 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Bármilyen 15 000 Ft feletti vásárláshoz egy 125 ml-es kéztisztító gélt adunk ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Biotherm Skin Oxygen termékleírás
Tulajdonságok

Szabadítsa meg arcbőrét mindentől, ami a nap folyamán lerakódhatott rajta! A Biotherm Skin Oxygen tisztító arctonik kitágult pórusokra megőrzi a bőr szépségét, visszaadja ragyogását és hagyja az arcbőrt szabadon lélegezni. A légszennyezettség többé nem jelenthet veszélyt a hibátlan bőrre!

Tulajdonságai:

  • oxigénnel látja el az arcbőrt
  • méregtelenítő hatású
  • helyreállítja a káros környezeti hatások okozta károsodásokat
  • minimalizálja a pórusok láthatóságát

Összetétele:

  • chlorella alga kivonat – támogatja az oxigénellátást és a méregtelenítést
  • termálplankton – gazdagon táplál, revitalizál

Alkalmazása:
Vigye fel vattakorong vagy az ujjak segítségével a smink nélküli, megtisztított arcbőrre.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
pórusok minimalizálása

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Skin Oxygen1