Biotherm Life Plankton Elixir ajándékszett II. hölgyeknek

Biotherm Life Plankton Elixir ajándékszett II. hölgyeknek
Biotherm Life Plankton Elixir ajándékszett II. hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
24 890Ft

24 890,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BIO06217 | Raktáron

Life Plankton védő regeneráló szérum 30 ml + Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém 15 ml + Blue Therapy Red Algae Uplift Night feszesítő éjszakai ráncellenes krém 15 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket a Biotherm Life Plankton kollekcióból, és ajándékba kap egy mini szettet az említett kollekció népszerű termékeivel.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 08. 07.

Leírás Biotherm Life Plankton Elixir
Tulajdonságok

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrnek szükség lehet. A kozmetikai készletnek Ön és megajándékozott szerettei is örülni fognak.

A szett tartalma:

  • Life Plankton védő regeneráló szérum 30 ml
  • Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém 15 ml
  • Blue Therapy Red Algae Uplift Night feszesítő éjszakai ráncellenes krém 15 ml

Tulajdonságok:

  • az arcbőr kezelésére és regenerálására
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz
  • a ráncok csökkentésére

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Life Plankton Elixir