Biotherm L’Eautusfürdő gél

Biotherm L’Eau tusfürdő gél
Biotherm L’Eau tusfürdő gél
150 ml
3 020Ft

Kód: BIO2960 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Biotherm L’Eau termékleírás
Tulajdonságok

A Biotherm L’Eau tusfürdő gél életre kelti érzékeit, minden szennyeződéstől megtisztítja és tökéletesen hidratálttá, selymes tapintásúvá teszi a bőrét. Természetes narancs, mandarin, bergamott, frézia és cédrusfa eszenciákat tartalmaz, melyek serkentik és az egész napra illatossá teszik a bőrét.

Tulajdonságok:

  • alaposan eltávolítja a bőr szennyeződéseit
  • táplálja és lágyítja a bőrt
  • hidratálja és selymessé teszi a bőrt
  • üde citrusos illattal illatosítja a bőrt
  • gazdag habot képez

Összetétele:

  • természetes illateszenciák – frissítő és serkentő hatásúak

Alkalmazása:
Masszírozza gyengéden át a nedves bőrét egy kis mennyiségű tusfürdő géllel. Utána alaposan öblítse le vízzel.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm L’Eau