Biotherm Lait Corporelhidratáló testápoló tej

11×
Biotherm Lait Corporel hidratáló testápoló tej
Biotherm Lait Corporel hidratáló testápoló tej
Ingyenes kiszállítás
400 ml
10 500Ft

Kód: BIO0133 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Biotherm Lait Corporel termékleírás
Tulajdonságok

Kezelje bőrét a lágy simogatás és frissesség érzésével.A Biotherm Lait Corporel hidratáló testápoló finom citrus illattal mélyen behatol a bőrbe, ahol megerősíti a védőgátját és megőrzi természetes rugalmasságát. A krém finom textúrája, amely nem hagy zsíros nyomot, kisimítja a száraz részeket és egyben bársonyosan lággyá teszi a bőrt.

Tulajdonságai:

  • hidratálja a bőrt és kisimítja a száraz részeket

  • megerősíti a bőr védőgátját

  • védi a bőr természetes rugalmasságát

  • frissességérzetet ad

  • gyorsan beivódik

Összetétele:

  • E-vitamin – táplálja a bőrt

  • citrus kivonat – üde illatot kölcsönöz a testápoló tejnek

Alkalmazása:
Tusolás, vagy fürdés után vigye föl a tejet a bőrre és finoman masszírozza be. Szenteljen különleges figyelmet a száraz és érdes részeknek.


Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatóanyag
E-vitamin

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Lait Corporel