BiothermLait Corporel ajándékszett VII. hölgyeknek

Biotherm Lait Corporel ajándékszett VII. hölgyeknek
Biotherm Lait Corporel ajándékszett VII. hölgyeknek

Kód: BIO06201 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Lait Corporel hidratáló testápoló tej 100 ml + Lait De Douche tisztító tusfürdő tej citrus esszenciával 75 ml

Ajándék az Ön számára
Vásároljon Biotherm termékeket legalább 13 500 Ft értékben, és megajándékozzuk egy vászontáskával, egy 7 ml-es Life Plankton Elixir védő és regeneráló szérummal, valamint egy miniatűrrel az új Cera Repair krémből.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Biotherm Lait Corporel
Tulajdonságok

A szett tartalma:

  • Lait Corporel hidratáló testápoló tej 100 ml
  • Lait De Douche tisztító tusfürdő tej citrus esszenciával 75 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • ideális az utazáshoz
  • a bőr komplett ápolására

Tulajdonságok

Bőrtípus
száraz, minden bőrtípusra
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Lait Corporel