Biotherm Homme Ultimate

hidratáló ajakbalzsam

Biotherm Homme Ultimate hidratáló ajakbalzsam
Biotherm Homme Ultimate hidratáló ajakbalzsam
4,7 ml

Kód: BIO2574 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Biotherm Homme Ultimate
4,7 ml

Biotherm Homme Ultimate termékleírás

A minőségi Biotherm Homme Ultimate ajakbalzsam nélkülözhetetlen segítséget jelent az ajkak érzékeny bőrének minden évszakban történő ápolásában.

Tulajdonságok:

  • mélyrehatóan hidratál
  • biztosítja az ajkak külső hatásokkal szembeni védelmét
  • selymes és finom ajkakat eredményez
  • speciálisan a modern férfiak igényeihez lett kifejlesztve

Használata:
Vigye fel az ajkaira a nap folyamán többször, szükség szerint.

Tulajdonságok

Nap elleni védelem
SPF nélkül

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!