Biotherm Homme Total Recharge

kozmetika szett I.

Biotherm Homme Total Recharge kozmetika szett I.
Biotherm Homme Total Recharge kozmetika szett I.
Biotherm Homme Total Recharge kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
11 610Ft

Kód: BIO05073 | Több mint 5 db a raktáron

A szett tartalma: Shower Gel 40 ml + Deo Roll-On 75 ml + Shaving Foam 50 ml + Moisturizer 20 ml + Travel Bag

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Biotherm Homme Total Recharge
kozmetika szett I. | 11 610Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
száraz
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!