Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine

tisztító gél zsíros és problémás bőrre

Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine tisztító gél zsíros és problémás bőrre
Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine tisztító gél zsíros és problémás bőrre
125 ml

Kód: BIO0544 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine
125 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine termékleírás

Tulajdonságok:

  • kifejezetten férfi arcbőrre került kifejlesztésre
  • eltávolítja az arc szennyeződéseit
  • szabályozza faggyúképződést

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus, zsíros
Hatás
akné ellen
Konzisztencia
gél
Kor
minden korosztálynak

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!