Biotherm Homme 48h Day Controlgolyós dezodor roll-on

Biotherm Homme 48h Day Control golyós dezodor roll-on
Biotherm Homme 48h Day Control golyós dezodor roll-on
Ingyenes kiszállítás
75 ml
7 300Ft

Kód: BIO2790 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 09. 25.
Személyes átvétel
péntek 2020. 09. 25.

Biotherm Homme 48h Day Control termékleírás
Tulajdonságok

Akár két napon át is bátran megbízhat az izzadásgátlójában! A Biotherm Homme Day Control Déodorant Anti-Perspirant Roll-On 48H Protection golyós izzadásgátló biztosítja az izzadás elleni védelmet, valamint a friss érzetet és a száraz hónaljat – bármilyen bonyolult legyen is a napja.

Tulajdonságai:

  • akár 48 órán át megelőzi az izzadást
  • megelőzi a kellemetlen izzadást
  • érzékeny, irritált bőrön is használható

Összetétele:

  • alumíniumsók - csökkentik a nedvesség mértékét a hónaljban, minimalizálják a baktériumok megjelenését
  • perlit - saját súlyának több mint háromszorosát képes felvenni, így segít felszívni a nedvességet és szárazon tartja a hónaljat
  • allantoin - megnyugtatja és védi az irritált és érzékeny bőrt

Alkalmazása:
Szükség szerinti mennyiségben vigye fel a hónalj bőrére.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Homme 48h Day Control